Wat gebeurt er met mijn account als mijn jaarabonnement afloopt?

Bij uw jaarabonnement op Invoice2go krijgt u 12 maanden service vanaf de datum van uw laatste verlenging. Uw account loopt dus af op dezelfde datum elk jaar als u een jaarabonnement hebt. Vlak voordat uw abonnement afloopt, ontvangt u voor de vervaldatum een melding in de app en per e-mail.

Hebt u na de vervaldatum nog niet betaald voor uw account, dan wordt het automatisch gedeactiveerd. U kunt dan alleen uw lijst met facturen, klanten, artikelen en rapporten bekijken. U kunt geen afzonderlijke documenten bekijken of bewerken. Uw account blijft gedeactiveerd totdat u met een betaling uw abonnement verlengt.

U kunt uw account tot 30 dagen voor de vervaldatum verlengen, zodat u niet vergeet te betalen. Deze dagen worden niet afgetrokken van uw huidige abonnement.

Wat gebeurt er als ik vergeet te betalen voor het verlengen van mijn abonnement?

Als uw account verloopt, wordt het automatisch gedeactiveerd. Uw accountgegevens worden opgeslagen op onze servers en worden pas verwijderd als u ons hierom vraagt. Ook in een gedeactiveerde status worden de gegevens van uw account bewaard. U kunt uw account opnieuw activeren door de kosten voor een jaarabonnement te betalen na de vervaldatum. Uw nieuwe abonnement gaat echter pas in vanaf de datum dat uw account werd gedeactiveerd.

Wat moet ik doen als mijn account is gesloten, maar ik wel toegang tot mijn gegevens nodig heb?

Is uw abonnement verlopen en heeft uw account een gedeactiveerde status? Dan kunt u uw accountgegevens nog wel gewoon exporteren vanaf ons webplatform. Zie de instructies hier.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

U kunt uw abonnement opzeggen en/of uw account van Invoice2go opzeggen door de stappen voor uw apparaat hier te volgen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen