Verificatie in twee stappen per e-mail

Nu kunt u een stuk veiliger uw facturen beheren. We hebben een nieuwe functie voor verificatie in twee stappen (2FA) toegevoegd aan Invoice2go als extra beveiligingsmaatregel. Als uw account is gekoppeld aan Xero en u bevindt zich in Australië, dan is 2FA verplicht als u zich wilt aanmelden bij Invoice2go.

Hoe werkt 2FA?

Met 2FA sturen we een e-mail naar uw account waarmee u uw identiteit moet bevestigen elke keer dat u zich aanmeldt bij uw Invoice2go-account. Open uw e-mail in een ander browservenster, klik op de verificatieknop en ga dan terug naar Invoice2go. Invoice2go heeft nu bevestigd dat u de eigenaar van het account bent en u kunt zich gewoon aanmelden. Dit is het nieuwe standaardproces elke keer dat u zich bij uw account aanmeldt.

2FA is voor de meeste gebruikers optioneel, maar de functie is verplicht voor alle gebruikers die zich in Australië bevinden en gebruikmaken van onze Xero-integratie. Met deze verplichten leven we de vereisten van de ATO voor digitale providers na.

Hoe kan ik 2FA in- of uitschakelen?

Als u een Invoice2go-gebruiker bent die zich in Australië bevindt en onze Xero-integratie gebruikt, wordt 2FA automatisch ingeschakeld en kan de functie niet worden uitgeschakeld. Als u echter niet voldoet aan deze criteria maar wel 2FA wilt inschakelen, raadpleeg dan de stappen hieronder.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek
  2. Onder Beveiliging, schakel verificatie in twee stappen in (of uit)
  3. 2FA is nu ingeschakeld voor uw account en wordt toegepast bij alle volgende aanmeldingen.

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik onder Instellingen op verificatie in twee stappen
  4. Schakel verificatie in twee stappen in (of uit)
  5. 2FA is nu ingeschakeld voor uw account en wordt toegepast bij alle volgende aanmeldingen.