De nieuwe navigatie-ervaring

Onze nieuwste updates voor zowel de webversie als de mobiele versie van de Invoice2go-ervaring verbeteren de lay-out en het ontwerp van onze app zodat de functies die het belangrijkst zijn voor het succes van uw bedrijf nu gemakkelijker te vinden en toegankelijker zijn dan ooit tevoren. Dit artikel helpt u bij het doorlopen van alle wijzigingen die we hebben aangebracht en leert u hoe u toegang krijgt tot al uw favoriete functies.

Wat staat er op het beginscherm? iOS en Android

Op het beginscherm ziet u nog steeds verschillende rapporten naast uw snelle acties, zoals facturen markeren als betaald en facturen opnieuw verzenden. Bovendien zult u merken dat de items voor snel toevoegen (facturen, offertes en klanten) zijn verplaatst om u meer ruimte op het startscherm te geven. Als u snel een item wilt toevoegen (facturen, offertes of klanten), tik dan op het groene '+'-teken in de hoek rechtsonder en selecteer het item dat u wilt aanmaken.

Het nieuwe Beginscherm (Mobiel):

Oud       Nieuw
Screen_Shot_2020-12-07_at_9.42.23_PM.png Home_Screen_Overview_iOS.png

Wat is er nog meer veranderd? iOS en Android

Voorheen was er in de mobiele app een navigatiemenu aan de zijkant waarmee u kon schakelen tussen de verschillende Invoice2go-functies. Dat hebben we verwijderd. Wanneer u zich nu aanmeldt bij de app, ziet u de populairste functies onderaan het scherm. Hier vindt u functies zoals Klanten, Facturen en Offertes naast Start en Meer.

Oud Nieuw
Screen_Shot_2020-12-07_at_9.50.27_PM.png Home_Screen_Overview_iOS_Navigation_Highlight.png

En de andere functies?

Als u op zoek bent naar andere functies dan klanten, facturen en offertes hoeft u zich geen zorgen te maken! We hebben ze niet verwijderd uit de app. Tik gewoon op de knop Meer in de hoek rechtsonder. Vanaf hier ziet u een lijst met alle andere functies, waaronder,

• Inkooporders
  • Creditnota's
  • Artikelen
  • Onkosten
  • Afspraken
  • Tijdregistratie
  • Rapporten
  • Help

Waar zijn mijn instellingen?

Voorheen tikte u op het navigatiemenu aan de zijkant en vervolgens op Instellingen om toegang te krijgen tot uw instellingen en het bewerken van details met betrekking tot uw account, inclusief de mogelijkheid om uit te loggen. Tik nu gewoon op de rechterbovenhoek waar u een pictogram ziet van een cirkel met een persoon in het midden. Wanneer u op dit pictogram tikt, wordt u naar een pagina geleid om de instellingen van uw account te bewerken, waaronder:

• Het e-mailadres wijzigen waarmee u zich aanmeldt
  • Schakelen tussen accounts (indien u meerdere accounts hebt)
  • Uw Bedrijfsinformatie bekijken, inclusief beoordelingen
  • Uw Account-ID bekijken
  • Uw abonnement beheren
  • Uw factuur personaliseren
  • Betalingsopties van klanten bheren
  • Uw belastinginstellingen beheren
  • FaceID of Touch ID inschakelen (iOS only)
  • Uw voorkeuren voor Verificatie in twee stappen beheren
  • Afmelden

Web

Met deze nieuwe update is ook de layout van de webversie van onze applicatie veranderd.

Oude layout

Nieuwe layout

In de webversie van de applicatie ziet u meteen verschillende veranderingen aan het startscherm. Ten eerste is uw bedrijfsnaam verplaatst van de linkerbovenhoek naar de rechterbovenhoek. Bovendien is er een bel voor meldingen toegevoegd in de rechterbovenhoek naast uw bedrijfsnaam. Deze bel heeft een blauw nummer ernaast wanneer u een melding hebt die uw aandacht vereist. Houd er ook rekening mee dat het gedeelte voor instellingen in het menu aan de zijkant ook is verwijderd.

Hoe krijg ik toegang tot mijn instellingen in de Web-app?

Om toegang te krijgen tot uw instellingen klikt u gewoon op uw bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek en vervolgens op Account en Instellingen. Bovendien klikt u hier ook wanneer u zich wilt afmelden bij de applicatie. Voorheen was dit ook toegankelijk via het navigatiemenu aan de zijkant.

De instellingen zijn nu onderverdeeld in drie verschillende secties: Bedrijf, instellingen en account. De sectie Bedrijfis waar u uw bedrijfsinformatie, beoordelingen en profiel vindt. OnderInstellingenkunt u uw facturen aanpassen, uw communicatie- en betalingsopties met klanten bewerken, uw belastinginstellingen beheren, uw taalinstellingen wijzigen en uw voorkeuren voor Verificatie in twee stappen bijwerken. BijAccount kunt u uw abonnement beheren, teamleden beheren, bedrijfsgegevens exporteren en verbinding maken met Xero.

De nieuwe Zoekbalk

Met de nieuwe navigatieverbeteringen is ook de manier waarop u kunt zoeken in de app verbeterd. We hebben de algemene zoekfunctie op het beginscherm uitgebreid naar de hele site zodat u vanaf elke locatie toegang hebt tot alle belangrijke documenten, klanten (en meer). Voorheen waren zoekresultaten beperkt tot documenten die alleen relevant waren voor de sectie waarin u zich bevond. Als u bijvoorbeeld een klantzoekopdracht uitvoerde in Facturen, werden alleen facturen weergegeven die betrekking hadden op die klant. Nu laten we alle objecten zien, bijv. documenten, afspraken etc. gerelateerd aan die klant ongeacht waarvandaan u zoekt. Voor meer relevante resultaten wordt prioriteit gegeven op basis van de sectie waarin u zich bevindt.

Oude layout

Nieuwe layout

In de tweede afbeelding ziet u dat, hoewel u zich in de sectie tijdregistratie van de toepassing bevindt, de zoekopdracht nog steeds resultaten oplevert voor andere documenttypen. De hoofdzoekopdracht blijft echter standaard op het gedeelte van de toepassing waarin u zich bevindt. Dit zal helpen om uw zoekopdrachten te verfijnen, ongeacht waar u zich in de toepassing bevindt.

Wat moet ik doen?

Indien u gebruik wilt maken van de de nieuwe navigatie-ervaring, zorgt u ervoor dat uw Invoice2go-app is bijgewerkt naar de meest recente versie via de Google Play of Apple app stores.