Een bedrijfslogo aanmaken

Maak een bedrijfslogo aan met onze eenvoudige functie, zodat u uw factuursjablonen kunt aanpassen en afstemmen op uw merk. U kunt een keuze maken uit onze vooraf ontworpen logo's of uw eigen logo uploaden. Met een logo op uw facturen kunnen uw klanten uw bedrijf meteen herkennen.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op Factuur aanpassen
  3. Tik op Ontwerpen
  4. Tik op Logo
  5. U krijgt opties te zien om een aangepast logo te uploaden of om een logo te ontwerpen
  6. Tik op Logo toevoegen om uw aangepaste logo te uploaden
    • Kies uit uw fotogalerij of maak een nieuwe foto
    • Selecteer de foto die u wilt toevoegen
    • De grootte en uitlijning aanpassen
    • Kies of u uw bedrijfsnaam wilt verbergen op de sjabloon
    • Tik op Opslaan in de rechterbovenhoek
  7. Tik op Een logo ontwerpen om een logo te ontwerpen
    • Kies uit een van onze vooraf ontworpen logo's die passen bij thema's van allerlei verschillende bedrijven
    • Tik op Bevestigen
    • De grootte en uitlijning aanpassen
    • Kies of u uw bedrijfsnaam wilt verbergen op de sjabloon
  8. Tik op Opslaan

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaamin de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik op Factuurontwerp aanpassen
  4. Klik op Logo
  5. U kunt een aangepast logo uploaden of een logo ontwerpen
  6. Als u uw aangepaste logo wilt uploaden, tikt u op het vakje met het plusteken om een afbeelding vanaf uw computer te uploaden
    • Kies de foto die u wilt gebruiken
    • Klik op het tabblad Positie. Hier kunt u de uitlijning en de grootte van de afbeelding aanpassen
  7. Als u een logo wilt ontwerpen, bladert u op het tabblad Logo door al onze vooraf ontworpen logo's en kiest u er eentje
    • Klik op het tabblad Positie. Hier kunt u de uitlijning en de grootte van de afbeelding aanpassen
  8. Of klik op Geen om de toegevoegde logo's te verwijderen
  9. Zodra u klaar bent, klikt u op Ontwerp opslaan