Abonneren

Online abonneren:

1. Ga naar de website van Invoice2go
  2. Voer uw e-mailadres in
  3. Kies een wachtwoord
  4. Klik op Account maken

Abonneren via onze mobiele app:

1. Download op uw mobiele apparaat de iOS-app van Invoice2go uit de Apple App Store of de Android-app van Invoice2go uit de Google Play Store
  2. Tik op Aan de slag
  3. Voer uw bedrijfsnaam in
  4. Voer uw e-mailadres in
  5. Kies een wachtwoord
  6. Tik op Abonneren

PROBEER INVOICE2GO NU GRATIS!

Zodra u zich hebt geabonneerd op een account, bent u automatisch ingeschreven voor onze gratis 14-daagse proefversie! Dit zijn de functies die u niet mag missen tijdens uw proefperiode:

• Kom professioneel over. Maak aangepaste facturen met een van de vele sjablonen. U kunt gewoon uw eigen bedrijfslogo uploaden of in enkele minuten een logo maken.
  • Word sneller betaald. Stuur uw facturen met een knop 'Nu betalen'. Uw klanten kunnen dan een creditcard of pinpas gebruiken om uw factuur meteen te betalen.
  • Bekijk in een handomdraai uw prestaties. Controleer in eenvoudige rapporten de prestaties van uw bedrijf en kom te weten wie u nog geld schuldig is.

Aan het eind van uw proefperiode kiest u een Invoice2go-abonnement dat het beste bij uw bedrijf past. Klik hier om onze abonnementen te zien voor abonnees in het eerste jaar .

Door u te abonneren op een account, gaat u akkoord met onze servicevoorwaarden en ons privacybeleid .

Voer uw e-mailadres op juiste wijze in. Dit is het e-mailadres dat Invoice2go gebruikt om u accountupdates, betalingsinformatie, geëxporteerde gegevens en meer te sturen.