E-mailverificatie

Om uw gegevens verder te beschermen, heeft Invoice2go een e-mailverificatieproces geïmplementeerd. Als u zich met uw e-mailadres aanmeldt bij Invoice2go wordt u gevraagd uw e-mailadres binnen de eerste 7 dagen na uw inschrijving te verifiëren. Als u uw e-mailadres na 7 dagen niet hebt geverifieerd, wordt uw account vergrendeld en hebt u geen toegang tot uw account totdat u uw e-mailadres hebt geverifieerd.

Voordat u uw e-mailadres verifieert, worden bovendien bepaalde functies van de Invoice2go-applicatie vergrendeld, waaronder,

• Online betalingen mogelijk maken via Stripe
  • Meer dan drie ontvangers aan een e-mail toevoegen als u de webversie van de applicatie gebruikt
  • Teamleden toevoegen aan uw account (alleen voor Advanced- en Unlimited-abonnementen)
  • HTML en links in uw e-mails invoegen als u de webversie van de Invoice2go-applicatie gebruikt

Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd, worden deze functies beschikbaar in uw account.

Wat moet ik doen?

Volg onderstaande stappen om uw e-mailadres te verifiëren,

1. Ga naar het e-mailaccount waarmee u zich heeft aangemeld bij Invoice2go
  2. Zoek een e-mail van Invoice2go waarin u wordt gevraagd uw e-mailadres te verifiëren
    • Als u de e-mail niet ziet, controleer dan uw mappen voor spam of ongewenste e-mail
  3. In de e-mail klikt u op E-mail verifiëren
  4. Uw e-mail is nu geverifieerd en u hebt nu toegang tot alle functies in uw Invoice2go-account
    • Als de verificatielink niet werkt, is het mogelijk dat de link is verlopen en dat u een nieuwe moet genereren. Klik gewoon op 'opnieuw verzenden' vanuit de app en er wordt een nieuwe link naar u verzonden

Als u de e-mail niet ontvangt of als uw verificatielink niet werkt, neem dan contact op met ons supportteam.