Een document verzenden via apps voor sms'jes en berichten

Naast e-mail kunt u uw facturen van de Invoice2go-app verzenden via sms, iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp en alle andere apps voor berichten op uw apparaat. Dankzij deze functie kunnen klanten sneller uw facturen beantwoorden, bekijken en betalen. En u beheert al uw bedrijfsactiviteiten een stuk effectiever.

U kunt uw documenten naar uw klanten sturen door ze rechtstreeks een bericht te sturen via een van de apps op uw apparaat. U kunt deze handeling uitvoeren via het scherm Voorbeelden van facturen.

mceclip0.png mceclip1.png

Hieronder leest u stap voor stap hoe u een factuur via een tekstbericht verzendt. Deze functie is beschikbaar voor alle soorten documenten, waaronder facturen, offertes, creditnota's en inkooporders.

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Open de factuur die u wilt verzenden of maak een nieuwe
    • Als dit een nieuwe factuur is, tik dan op de groene knop Volgende om naar het scherm Voorbeeld & beheren te gaan nadat u de factuurdetails hebt toegevoegd
  3. Tik op Versturen
  4. Kies Tekstbericht als u uw factuur via sms wilt versturen of
  5. Kies Andere om een andere app voor berichten op uw apparaat te gebruiken
    • In dit actievak staan de apps op uw apparaat die berichten ondersteunen
    • Kies de app die u wilt gebruiken
  6. Het bericht wordt vooraf ingevuld met een link waarmee uw factuur kan worden bekeken
  7. Zodra u het bericht hebt verzonden, kan de eindklant op de link klikken om de factuur via een veilige betalingsportal te betalen als u onlinebetalingen in uw account hebt geactiveerd

Gebruikers met het Standard-abonnement en hoger kunnen de optie voor factuurberichten zien op hun beginscherm. Onderaan elke factuurkaart op het beginscherm ziet u de optie om de factuur via e-mail of bericht naar uw klant te sturen.

Screen_Shot_2020-09-30_at_1.57.10_PM.png Screen_Shot_2020-09-30_at_1.57.20_PM.png

Tik op Tekstbericht om de factuur in een bericht te verzenden naar uw klant of op Andere om een andere app voor berichten te kiezen.