Een document verzenden via apps voor sms'jes en berichten

Nu kunt u uw facturen van de Invoice2go-app verzenden via sms, iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp en alle andere apps voor berichten op uw apparaat. Dankzij deze functie kunnen klanten sneller uw facturen beantwoorden, bekijken en betalen. En u beheert al uw bedrijfsactiviteiten een stuk effectiever.

U kunt uw documenten naar uw klanten sturen door ze rechtstreeks een bericht te sturen via een van de apps op uw apparaat. Deze actie is mogelijk via het scherm met voorbeelden van facturen. Klik op de knop met de chatbel, die de actie aanduidt om een factuur als bericht te versturen.

Screen_Shot_2018-10-15_at_3.21.55_PM.png        Screen_Shot_2018-03-28_at_3.47.49_PM.png

Hieronder leest u stap voor stap hoe u een factuur als bericht verzendt. Deze functie is beschikbaar voor alle soorten documenten, waaronder facturen, offertes, creditnota's en inkooporders.

U kunt natuurlijk ook nog gewoon een factuur via e-mailof gewone post versturen.

iOS en Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Open de factuur die u wilt verzenden of maak een nieuwe
  3. Tik op Verzenden
  4. Kies Sms als u uw factuur als een tekstbericht wilt verzenden of
  5. Kies Meer om een andere app voor berichten op uw apparaat te gebruiken
    • In dit actievak staan de apps op uw apparaat die berichten ondersteunen
    • Kies de app die u wilt gebruiken
  6. Het bericht wordt vooraf ingevuld met een link waarmee uw factuur kan worden bekeken
  7. Zodra u het bericht hebt verzonden, kan de eindklant op de link klikken om de factuur via een veilige betalingsportal te betalen

Gebruikers met een Pro-abonnement of hoger zien de optie om de factuur via een bericht te verzenden op het startscherm. Als u het scherm Vandaag wilt openen op het startscherm, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm (met de tekst van Vandaag en de datum). Aan de onderkant van elke factuurkaart ziet u de optie om de factuur te verzenden naar uw klant via e-mail of een bericht.

Screen_Shot_2018-10-15_at_3.23.39_PM.png             Screen_Shot_2018-10-15_at_3.25.51_PM.png

Tik op Sms om de factuur in een bericht te verzenden naar uw klant of op Meer om een andere app voor berichten te kiezen.

Minimale vereisten

Alleen op iOS en Android 10.19.0 of nieuwer kunt u facturen in een bericht verzenden. Hebt u geen toegang tot betalingen op uw mobiele apparaat, download dan de nieuwste versie van Invoice2go uit deApp Store (iPhone en iPad) orGoogle Play Store (Android). Het versienummer van de app is te vinden aan de onderkant van de sectie Instellingen in de app van Invoice2go.