De instellingen voor valuta's beheren

Invoice2go ondersteunt meer dan 45 standaardvaluta's. De instellingen voor de valuta's worden automatisch gebaseerd op het land dat is ingesteld. U kunt handmatig een van de standaardvaluta's van Invoice2go kiezen.

Elk account kan maar een valuta per keer ondersteunen. Als u internationaal facturen verstuurt en meerdere valuta's nodig hebt, meldt u zich aan voor een tweede account. Na registratie kunt u dit tweede bedrijf toevoegen aan uw account en gemakkelijk overschakelen tussen de meerdere bedrijven.

Als u uw valuta wijzigt, maken alle toekomstige documenten die u maakt en alle gerelateerde accountgegevens gebruik van de geselecteerde valuta. Gebruikt u meerdere valuta's voor uw facturen, dan wordt in de totalen van uw rapporten alleen de actieve valuta gebruikt die u in uw account hebt ingesteld.

iOS en Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Klik onder de sectie Bedrijf op Bedrijfsinformatie
  3. Onder de sectie Valuta klikt u op de vervolgkeuzepijl voor de valuta
  4. Selecteer de gewenste valuta
  5. Tik op Wijziging bevestigen om uw valuta aan te passen

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik onder de sectie Bedrijf op Bedrijfsinformatie
  3. Tik onder de sectie Valuta en belasting op Valuta
  4. Selecteer de gewenste valuta
  5. Klik op OK om uw valuta te wijzigen