Onkosten aanmaken

Door de onkosten bij te houden, weet u precies hoeveel geld u investeert om omzet voor uw bedrijf te boeken. U kunt voor alle onkosten een beschrijving, bedrag, belasting, datum en een foto van uw ontvangstbewijs toevoegen.

De door u opgegeven onkosten zijn een regelitem in uw onkostenrapport.

iOS en Android

1. Tik op Meer
  2. Tik op Onkosten
  3. Tik op het groene +-teken in de rechterbovenhoek
  4. Tik op Beschrijving toevoegen om een beschrijving over de onkosten toe te voegen
  5. Tik op Totaalom een bedrag voor de onkosten toe te voegen
  6. Tik opEen foto toevoegen om een afbeelding van de onkosten toe te voegen
  7. Tik op Belasting om een belastingbedrag toe te voegen aan de onkosten. Deze belasting is onderdeel van het totaalbedrag dat u hebt toegevoegd. Als u de onkosten toevoegt aan een document, kunt u kiezen voor een aanvullende belasting boven op de totale onkosten.
  8. Tik op Datum onkosten om de datum van de onkosten aan te passen
  9. Tik op Verkoper om de gegevens van de verkoper toe te voegen ten aanzien van de onkosten
  10. Tik op Categorie om de onkosten te categoriseren
  11. Tik op Fooi om een fooi toe te voegen aan de onkosten. Deze fooi is onderdeel van het totaalbedrag dat u hebt toegevoegd.
  12. Tik op Opslaan

Web

1. Klik op Onkosten
  2. Klik op Onkosten toevoegen
  3. Klik op het gedeelte Beschrijving toevoegen ... om een beschrijving over de onkosten toe te voegen
  4. Klik op Totaalom een bedrag voor de onkosten toe te voegen
  5. Klik opEen foto toevoegen om een afbeelding op uw computer van de onkosten toe te voegen
  6. Klik op Verkoper om de gegevens van de verkoper toe te voegen ten aanzien van de onkosten
  7. Klik op Categorie om een categorie aan de onkosten toe te voegen
  8. Klik op Belasting om een belasting toe te voegen aan de onkosten. Deze belasting is onderdeel van het totaalbedrag dat u hebt toegevoegd. Als u de onkosten toevoegt aan een document, kunt u kiezen voor een aanvullende belasting boven op de totale onkosten.
  9. Klik op Datum onkosten om de datum van de onkosten aan te passen
  10. Klik op Fooi om een fooi toe te voegen aan de onkosten. Deze fooi is onderdeel van het totaalbedrag dat u hebt toegevoegd.
  11. Klik op Opslaan