Onkostendeclaraties met afbeeldingen exporteren

Met de exportfunctie in het gedeelte Onkosten van uw account kunt u uw onkostendeclaraties met bijgevoegde afbeeldingen exporteren.  Gebruik de stappen hieronder om uw onkosten samen met afbeeldingen op u apparaat te exporteren.

Web

1. Klik in het navigatiemenu op Onkosten
  2. Klik op Onkosten exporteren. De knop bevindt zich boven de lijst met onkosten
  3. Selecteer het gewenste jaar om met de vervolgkeuzelijst te exporteren
  4. Klik op Exporteren
  5. U ontvangt een bevestiging op de site dat uw onkosten naar uw e-mailadres worden verzonden

iOS en Android

1. Tik op Meer in het navigatiemenu
  2. Tik op Onkosten
  3. Tik op Exporteren in de rechterbovenhoek
  4. Selecteer het gewenste jaar om te exporteren (alle jaren, specifieke jaren)
  5. Nadat u het gewenste jaar hebt geselecteerd voor de export, krijgt u een ladend scherm te zien samen met een bevestiging in de app dat de onkosten worden verzonden naar het account van de gebruiker

Handige tips

• Momenteel kunt u onkosten met afbeeldingen alleen exporteren door naar Onkosten te navigeren en dan in dit gedeelte van uw account de exportfunctie te gebruiken.
  • De geëxporteerde declaratie wordt als een downloadbaar HTML-bestand verzonden naar uw e-mailadres.
    • Slaat u uw afbeeldingen van onkosten liever op als PDF, dan volgt u de stappen in dit artikel uit het helpcentrum om in een paar eenvoudige stappen uw bestand om te zetten.
  • Afbeeldingen van onkosten worden na de vermelde onkosten weergegeven (1 pagina per afbeelding).  Elke afbeelding van onkosten in de termijn van het rapport zal worden toegevoegd.
  • Uw rapport bevat alle onkosten, ongeacht de valuta.  De valutacodes worden voor alle bedragen weergegeven. En elke sectie met het totaal van de categorie toont het totaal voor elke valuta in uw declaratie.