Betalingsherinneringen plannen

Dankzij de betalingsherinneringen van Invoice2go wordt u sneller betaald doordat u automatisch herinneringen via e-mail stuurt aan uw klanten om ze te informeren dat het tijd is om de facturen te betalen die u ze hebt gestuurd.

U beheert de timing van uw betalingsherinneringen in 'Klantcommunicatie' onder accountinstellingen.

De betalingsherinneringen worden 3 dagen voor, op de deadline, en 3 en 7 dagen nadat de betaling nog niet is ontvangen verzonden. Geplande betalingsherinneringen worden niet verzonden naar uw klant als een factuur al is gemarkeerd als volledig betaald, hetzij handmatig of via de optie van Invoice2go om met een creditcard of betaalkaart te betalen.

U moet een geldig e-mailadres van uw klanten toevoegen aan de factuur om betalingsherinneringen te kunnen verzenden. Zodra deze zijn gepland, worden alle herinneringen naar uw klanten opgestuurd om 7:00 uur plaatselijke tijd (uw tijdzone).

U hebt een Standard-, Advanced- of Unlimited-abonnement nodig om betalingsherinneringen te gebruiken. Hebt u een Lite-abonnement van Invoice2go? Voer dan een upgrade uit om betalingsherinneringen te gebruiken.

iOS en Android

1. Tik op het  Profielpictogram in  de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op Klantcommunicatie
  3. Tik op Betalingsherinneringen
  4. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  5. Kies het schema dat u wilt instellen voor de betalingsherinneringen
  6. Tik op Stuur mij een voorbeeld om een voorbeeld te ontvangen van een betalingsherinnering

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaamin de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik op Klantcommunicatie
  4. Schakel de betalingsherinneringen in of uit
  5. Kies het schema dat u wilt instellen voor de betalingsherinneringen
  6. Klik op Stuur mij een voorbeeld om een voorbeeld te ontvangen van een betalingsherinnering