Een bestaand overschrijvingsverzoek bewerken of verwijderen

Hebt u een fout gemaakt toen u uw oorspronkelijke overschrijvingsverzoek hebt aangemaakt en verzonden? Geen zorgen! U kunt eenvoudig uw overschrijvingsverzoek bewerken of verwijderen om zo moeiteloos uw belangrijke documenten te beheren.

Ga als volgt te werk om uw overschrijvingsverzoeken te bewerken en/of verwijderen:

iOS en Android

1. Open het document
  2. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek
  3. Tik op Overschrijvingsverzoek
  4. Als u de overschrijving wilt bewerken, stelt u het nieuwe percentage in voor het overschrijvingsbedrag van de totale kosten of een vast bedrag. Tik vervolgens op Opslaan.
  5. Als u de overschrijving wilt verwijderen, tikt u op Verzoek annuleren en bevestigt u vervolgens dat u het overschrijvingsverzoek wilt annuleren door te tikken op Ja
  6. Sla de bijgewerkte factuur of offerte op en verzenden  het nieuwe document naar uw klant. Uw klant kan het bijgewerkte overschrijvingsverzoek alleen uitvoeren als het nieuwe document per e-mail of sms is verzonden.

Web

1. Open het document
  2. Klik aan de rechterkant van het scherm onder het saldo op Overschrijvingsverzoek weergeven
  3. Als u de overschrijving wilt bewerken, stelt u het nieuwe percentage in voor het overschrijvingsbedrag van de totale kosten of een vast bedrag. Klik vervolgens op Opslaan.
  4. Als u de overschrijving wilt verwijderen, klikt u op Verzoek annuleren
  5. Klik op Opslaan en afsluiten  en verzenden  het nieuwe document naar uw klant. Uw klant kan het bijgewerkte overschrijvingsverzoek alleen uitvoeren als het nieuwe document per e-mail of sms is verzonden.