Een klant toevoegen aan de lijst met klanten

De klanten die zijn opgeslagen in uw lijst, kunnen worden gebruikt als u facturen verzendt. U kunt een klant toevoegen door er een aan te maken in de lijst of door er een toe te voegen aan een factuur en dan op te slaan in de lijst met klanten.

Alle klantprofielen bevatten de volgende velden:

• Klantnaam (bijv. Invoice2go)
  • E-mail (bijv. info@invoice2go.com)
  • Factuuradres (bijv. Damrak 21, 1234 AB, Amsterdam)
  • Naam contactpersoon (bijv. Jan Willems)
  • Telefoonnummer (bijv. 020-123-4567)
  • Mobiel nummer (bijv. 06-12345678)
  • Website (bijv. https://invoice.2go.com/)
  • Btw-nummer (bijv. NL123456789B01)
  • Betalingsvoorwaarden (bijv. 14 dagen)
  • Aantekeningen (bijv. klant wil met creditcard betalen)

Zodra u uw klanten hebt toegevoegd aan uw lijst met klanten, worden ze gesorteerd op de voornaam die u hebt ingevoerd in het veld met de naam voor de gefactureerde persoon (bijv. Jan Willems). Als u uw klanten wilt sorteren op hun achternaam, kunt u de contactpersonen bijwerken naar achternaam, voornaam (bijv. Willems, Jan)

iOS en Android

1. Tik op Klanten
  2. Tik op het +-teken in de rechterbovenhoek
  3. Vul in de daarvoor bestemde velden de gegevens van de klant in
  4. Tik op Opslaan

Web

1. Klik in het navigatiemenu op Klanten
  2. Klik op Een klant toevoegen
  3. Vul in de daarvoor bestemde velden de gegevens van de klant in
  4. Klik op Opslaan

Het aantal klanten dat u kunt opslaan in uw lijst met klanten wordt bepaald door het quota dat is ingesteld voor uw abonnement.