De app van Invoice2go updaten

De app van Invoice2go app is beschikbaar via de iOS App Store en de Google Play Store. Van tijd tot tijd publiceert Invoice2go een nieuwe versie van de app om verbeteringen door te voeren of functies toe te voegen. U kunt de app handmatig updaten of u aanmelden voor automatische updates.

iPhone en iPad

Uw app handmatig updaten:

1. Open de app van de App Store op uw apparaat
  2. Tik op Updates rechtsonderin (Invoice2go wordt weergegeven als er een update beschikbaar is voor de app)
  3. Tik voor Invoice2go op Updaten

Uw app automatisch updaten:

1. Ga op uw apparaat naar Instellingen
  2. Selecteer iTunes en App Store
  3. Onder de sectie Automatische downloads schakelt u de optie voor updates in

Android

Uw app handmatig updaten:

1. Open de app van de Google Play Store op uw apparaat
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Play Store
  3. Tik op Mijn apps (Invoice2go wordt weergegeven als er een update beschikbaar is voor de app)
  4. Tik op Invoice2go
  5. Tik op Updaten.

Uw app automatisch updaten:

1. Open de app van de Google Play Store op uw apparaat
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Play Store
  3. Tik op Instellingen
  4. Tik op Apps automatisch updaten
  5. Selecteer Apps altijd automatisch updaten

Web

De nieuwe versie van Invoice2go ondersteunt Google Chrome 49+, Safari 10+ en Firefox 44+.