Afspraken maken

Afspraken zijn een belangrijk onderdeel van de workflow van een ondernemer. Invoice2go biedt de mogelijkheid om afspraken te maken om de manier waarop ondernemers werk uitvoeren en betaald worden te vereenvoudigen. Dit is een premiumfunctie en is beschikbaar voor onze Advanced- en Unlimited-gebruikers.

kunt afspraken plannen vanuit de webapp of via de mobiele app.

Web

1. Vanaf het beginscherm: Klik op Aanmaken en selecteer Afspraak. Of klik op Afspraken in het navigatiemenu aan de zijkant en klik op Een afspraak toevoegen
  2. Na het openen van een nieuwe afspraak kunt u de volgende gegevens invoeren:
  • Klant & aanspreekpunt
  • Locatie
  • Datum & tijd (u kunt maximaal 24 uur inplannen per afspraak)
  • Gekoppelde documenten
  • Aantekeningen
  • Klik op Opslaan
  • iOS en Android

1. Tik vanaf het beginscherm op Meer,
    2. Tik op Afspraken
    3. Tik op het groene +-teken in de rechterbovenhoek
    4. Na het openen van een nieuwe afspraak kunt u de volgende gegevens invoeren:
      • Klant
      • Locatie
      • Datum & tijd (u kunt maximaal 24 uur inplannen per afspraak)
      • Gekoppelde documenten
      • Aantekeningen
    5. Tik op Opslaan

Wat is een gekoppeld document mbt een afspraak?

U kunt eenvoudig verwijzen naar eerdere documenten bij het bekijken van uw klanten en afspraken. Bij het aanmaken van een afspraak hebt u de mogelijkheid om tot 5 documenten aan die afspraak te koppelen, waaronder offertes, creditnota's of facturen uit het verleden zodat u een eerder geschatte prijs of eerder voltooid werk kunt zien. Gekoppelde documenten worden niet meegenomen in de eindfactuur nadat de afspraak is toegevoegd aan een factuur en is verzonden naar de eindklant.

Wat is een aanspreekpunt en hoe verschilt dit van een klant?

Als u met iemand in contact komt voor een afspraak dieniet de hoofdklant is (de persoon die zal worden gefactureerd), hebt u de optie om een aanspreekpunt toe te voegen aan de afspraakgegevens. Het toevoegen van een nieuw aanspreekpunt maakt geen nieuwe klant aan en de oorspronkelijke klant blijft gekoppeld aan de afspraak, dus de juiste persoon ontvangt de factuur.

Een aanspreekpunt toevoegen:

1. Open de afspraak
    2. Voeg de juiste klant toe en selecteer Opslaan
    3. De optie om de klant als contact voor de afspraak te gebruikenschakelt u UIT
    4. Voer naam, e-mail en telefoon van het contactpersoon in
    5. Klik op Opslaan

Zie ook: