Rapporten exporteren

Na het bekijken van uw rapport kunt u onze rapportage-exporttool gebruiken om uzelf een kopie van het rapport te sturen voor de door u geselecteerde periode.

iOS en Android

1. Tik op Meer
  2. Tik op Rapporten
  3. In het dashboard met rapporten bladert u naar beneden om rapportinformatie op hoog niveau te zien
  4. Tik op uw rapporten om gegevens in een tabel te zien
  5. Tik op Lijst met rapporten in de rechterbovenhoek
  6. Selecteer het rapporttype en de tijdsperiode die u wilt bekijken
  7. Tik in de rechterbovenhoek op het rechthoekige pictogram met een pijl erin
  8. Kies of u uw rapport wilt exporteren als CSV-bestand of als pdf-bestand
    1. CSV: tabelformaat maakt het gemakkelijk om de categorieën en totalen in uw rapport te zien en om velden in het rapport te sorteren en te kopiëren
    2. PDF: een meer opgemaakte versie die gemakkelijk kan worden geopend, bekeken en afgedrukt
  9. Er verschijnt een bericht om te bevestigen dat het rapport naar uw e-mail wordt verzonden

Web

1. Klik op Rapporten
  2. In het dashboard met rapporten bladert u naar beneden om rapportinformatie op hoog niveau te zien
  3. Schakel aan de bovenkant van het dashboard met rapporten van Dashboard naar Lijst met rapporten
  4. Selecteer het rapport uit de vervolgkeuzelijst met rapporttypen (bijv. Omzet op datum)
  5. Selecteer het jaar en/of de datuminstelling die u wilt bekijken
  6. Klik rechtsboven op de groene knopExporteren
  7. Kies uit de vervolgkeuzelijst of u uw rapport wilt exporteren als CSV-bestand of als pdf-bestand
  8. Er verschijnt een bericht om te bevestigen dat het rapport naar uw e-mail wordt verzonden