De status van een offerte handmatig markeren

U kunt in Invoice2go klanten een offerte sturen met een schatting van de kosten voor een project of een onderdeel.

Soms wilt u een klant een offerte sturen voor goedkeuring. U kunt ook uw offerte handmatig markeren als Goedgekeurd of Geweigerd, waarna deze wordt verplaatst van het tabblad In behandeling in uw map Offertes naar het tabblad Gereed. In uw lijst met offertes hebt u ook de optie om offertes groepsgewijs te markeren als Goedgekeurd of Geweigerd. Zo ziet u meteen op welke offertes u de aandacht moet richten.

Volg de stappen hieronder voor uw apparaat om de status van een offerte handmatig te markeren.

iOS en Android:

1. Tik op Offertes en ga naar het tabblad In behandeling
  2. Open de offerte
  3. Tik op Status
  4. Tik op Goedkeuren of Weigeren
  5. De offerte wordt verplaatst van In behandeling naar Gereed
  6. Om meerdere offertes tegelijk te markeren, tikt u op het selectievakje in de rechterbovenhoek van de lijst met offertes in afwachting en selecteert u meerdere Offertes. De optie om de status te markeren verschijnt onder aan het scherm

Web:

1. Klik op Offertes en ga naar het tabblad In behandeling
  2. Open de offerte
    • U kunt ook op het wortel 'v'-teken naast de offerte klikken en vervolgens op Goedkeuren of Afwijzen klikken
  3. Klik op de menuknop om meer opties te openen
  4. Klik op Goedkeuren of Weigeren
  5. Klik op Opslaan en sluiten
  6. De offerte wordt verplaatst van In behandeling naar Gereed
  7. Om meerdere offertes tegelijk te markeren, vinkt u het selectievakje naast elke betreffende offerte aan. De optie om de status te markeren verschijnt onder aan het scherm