Een offerte omzetten in een factuur

U kunt een offerte eenvoudig rechtstreeks omzetten in een factuur zonder dat u informatie opnieuw hoeft in te voeren, zoals de datum, de klant en het bedrag.

Nadat uw klant uw offerte heeft geaccepteerd en u de informatie hebt omgezet in een factuur, volgt de nieuwe factuur de volgorde van factuurnummers. Zodra u het project hebt voltooid, stuurt u de factuur op en wordt u betaald.

iPhone, iPad en Android

1. Tik op Offertes
  2. Open de offerte
  3. Tik op Kopiëren naar factuur
  4. Kies het type document, de velden die u wilt kopiëren en tik dan op Kopiëren
  5. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  6. Tik op Opslaan

Web

1. Klik op Offertes
  2. Open de offerte
  3. Klik op de menuknop ... rechtsbovenin
  4. Klik op Kopiëren naar factuur
  5. Kies het type document, de velden die u wilt kopiëren en klik dan op Kopiëren
  6. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  7. Klik op Opslaan en sluiten