Een offerte omzetten in een factuur

U kunt een offerte eenvoudig rechtstreeks omzetten in een factuur zonder dat u informatie opnieuw hoeft in te voeren, zoals de datum, de klant en het bedrag.

Nadat uw klant uw offerte heeft geaccepteerd en u de informatie hebt omgezet in een factuur, volgt de nieuwe factuur de volgorde van factuurnummers. Zodra u het project hebt voltooid, stuurt u de factuur op en wordt u betaald.

iOS en Android

1. Tik op Offertes en open de offerte die u wilt omzetten in een factuur
  2. Tik op Omzetten in factuur
  3. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  4. Tik op Opslaan

Web

1. Klik op Offertes en open de offerte die u wilt omzetten in een factuur
    • U kunt ook op het v-wortelteken naast de offerte klikken en dan klikken op Omzetten in factuur
  2. Klik op de knop ... in de rechterbovenhoek
  3. Klik op Omzetten in factuur
  4. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  5. Klik op Opslaan en sluiten