Cc en bcc voor e-mail toevoegen aan facturen

Als u klanten een factuur stuurt, kunt u uzelf toevoegen aan de cc- of bcc-regel voor elke factuur. Zo ontvangt u een exemplaar van uw facturen voor uw eigen administratie.

U kunt uw eigen e-mailadres toevoegen als cc of bcc bij alle algemene e-mailberichten. Ook kunt u aangeven van welke documenten u een exemplaar wilt ontvangen: facturen, offertes, inkooporders of creditnota's.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogramin de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik onder de sectie Instellingen op Klantcommunicatie
  3. Tik op Aangepast e-mailbericht
  4. Tik op Standaard e-mailbericht
  5. Voer in het veld Cc of Bcc uw e-mailadres in
  6. Tik op de groene pijl Terug  om uw wijzigingen op te slaan

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik onder de sectie Instellingen op Klantcommunicatie
  4. Onder de sectie E-mailberichten kunt u uw e-mailadres dan invoeren bij cc of bcc.
  5. Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek