Uw standaard e-mailbericht afstemmen

Elke keer dat u uw klanten een factuur verzendt, ontvangen ze een generiek standaardbericht in het onderdeel voor de e-mail. U kunt dit bericht afstemmen onder Instellingen. U kunt zelfs voor elk type document een speciaal bericht toevoegen (het standaardbericht voor offertes hoeft dus niet hetzelfde te zijn als dat voor facturen).

U kunt bovendien e-mailadressen toevoegen aan de cc- of bcc-regel op basis van het type document dat u wilt kiezen, zodat elke keer dat u klanten een document stuurt, u ook een exemplaar voor uw administratie ontvangt.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogramin de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik onder de sectie Instellingen op Klantcommunicatie
  3. Tik op Aangepast e-mailbericht
  4. Stel de voorkeur in voor uw standaard e-mailbericht. Houd de optie Het generieke bericht gebruiken ingeschakeld als u hetzelfde bericht voor elk documenttype wilt gebruiken. Schakel dit uit als u voor elk type document een afzonderlijk bericht wilt
  5. Stem uw standaard e-mailbericht af door te tikken in het onderdeel dat u wilt bewerken en het gewenste bericht toe te voegen
    • Voeg uw e-mailadres toe aan de cc- of bcc-regel als u een exemplaar wilt ontvangen van elk document dat u verzendt.
  6. Tik op de groene pijl terug nadat u uw afgestemde bericht hebt ingevoerd en uw wijzigingen worden opgeslagen voor toekomstige documenten

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaamin de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Klik onder de sectie Instellingen op Klantcommunicatie
  4. Stel de voorkeur in voor uw standaard e-mailbericht. Houd de optie 'Hetzelfde bericht gebruiken voor alle documenttypen'ingeschakeld als u hetzelfde bericht voor elk documenttype wilt gebruiken. Schakel dit uit als u voor elk type document een afzonderlijk bericht wilt
  5. Stem uw standaard e-mailbericht af door te klikken in het onderdeel dat u wilt bewerken en het gewenste bericht toe te voegen
    • Voeg uw e-mailadres toe aan de cc- of bcc-regel als u een exemplaar wilt ontvangen van elk document dat u verzendt.
  6. Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek