Een pdf-bijlage aan uw documenten toevoegen

Voor momenten waarop u uw klanten naast uw facturen informatie, zoals algemene voorwaarden, moet sturen, kunt u pdf-bijlagen aan uw documenten toevoegen. Houd er rekening mee dat deze functie in de Android- en webversie van de Invoice2go-applicatie momenteel alleen beschikbaar is voor documenten die per e-mail worden verzonden. Op iOS kunnen bijlagen ook worden verzonden via e-mail of sms. Volg onderstaande stappen om een pdf-bijlage aan een document toe te voegen.

iOS en Android

1. Ga naar de documentsectie waaraan u een bijlage wilt toevoegen (facturen, offertes, inkooporders, creditnota's)
  2. Open het document waaraan u een bijlage wilt toevoegen of maak een nieuw document aan
    • Als dit een nieuw document is, tik dan op de groene knop Volgende om naar het scherm Voorbeeld en beheren te gaan nadat u de documentdetails hebt toegevoegd
  3. Tik onder het voorbeeld van uw document op het Paperclip-pictogram Screen_Shot_2020-12-10_at_8.15.07_AM.png
  4. Selecteer het pdf-document dat u aan uw document wilt toevoegen (maximaal 20 MB)
  5. Tik op Verzenden
  6. Tik op E-mail + bijlagen (Op iOS kunt u ook tikken op Sms + bijlagen).
    • Dit genereert een e-mail of sms voor uw klant met de pdf als bijlage onderaan de e-mail of bovenaan de sms. Het bericht staat niet op het daadwerkelijke document dat u verstuurt.
    • Sms-optie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten.

FileAttachment-Mobile.gif File_Attachment_Selector_.png

Web

1. Ga naar de documentsectie waaraan u een bijlage wilt toevoegen (facturen, offertes, inkooporders, creditnota's)
  2. Open het document waaraan u een bijlage wilt toevoegen of maak een nieuw document aan
    • Als dit een nieuw document is, klik dan op het tabblad Verzenden nadat u de documentdetails hebt toegevoegd onder het tabblad Maken
  3. Onder de sectie Bijlagen klikt u op het Paperclip-pictogram
  4. Selecteer het pdf-document dat u aan uw document wilt toevoegen (maximaal 20 MB)
    • U ziet nu het document onder de sectie Bijlagen
  5. Als u klaar bent om uw document te verzenden, klikt u op de knopVerzenden(factuur, offerte, inkooporder, creditnota) aan de rechterkant van het scherm
    • Let op: Het pdf-document wordt onderaan de e-mail zelf bijgevoegd. Het staat niet op het daadwerkelijke document dat u verstuurt