Het e-mailadres wijzigen waarmee u facturen verzendt

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kunt u facturen vanaf uw persoonlijke e-mailadres verzenden en de uitgaande e-mail veranderen.

iPhone en iPad

Invoice2go verstuurt facturen via de app Mail van iOS en gebruikt uw standaardadres voor e-mail.

Als u meerdere e-mailaccounts hebt, kunt u het e-mailaccount instellen dat u als standaardaccount wilt gebruiken:

1. Ga op uw apparaat naar de app Instellingen
  2. Selecteer Mail
  3. Blader omlaag naar Opstellen
  4. Tik op Standaardaccount
  5. Selecteer uw standaardaccount

Als u maar één e-mailaccount hebt in de Mail-app kunt u een nieuw e-mailadres voor gebruik toevoegen wanneer u tikt op Account toevoegen. Daarna stelt u het volgens bovenstaande stappen in als het standaardaccount voor uw e-mail.

Android

Op Android-apparaten kunt u bij het versturen van een e-mail een standaardapp voor e-mail kiezen. Hebt u meerdere e-mailaccounts, dan kunt u bij het versturen van een document schakelen tussen uw accounts.

Deze stappen verschillen per apparaat, maar zien er ongeveer zo uit:

1. Tik op het voorbeeld- en beheerscherm op Versturen
  2. Tik op E-mail
  3. Het e-mailadres wordt vooraf ingevuld. Om uw gewenste e-mailadres in te stellen, tikt u op het verzendingsadres
  4. Hierdoor wordt de lijst met e-mailadressen op uw apparaat weergegeven, waaruit u het e-mailadres kunt selecteren vanwaar u wilt verzenden

Web

In de webapp kunt u het e-mailadres niet wijzigen voor het verzenden van facturen. Alle e-mails die via internet worden verzonden, zijn afkomstig van ons domein invoice2go@spemail.2go.com. Houd er rekening mee dat het e-mailadres voor antwoorden dat de ontvanger ziet, wel automatisch wordt ingesteld als het e-mailadres van uw account.