Bedrijfsgegevens exporteren

Met exporteren kunt u uw facturen, offertes, creditnota's, inkooporders, uitgaven, artikelen, klanten, tijdregistratie en afspraken exporteren en de gegevens downloaden in een CSV-bestandsindeling. Momenteel is deze functie alleen beschikbaar in de webversie van Invoice2go. De onderstaande stappen laten u zien hoe u uw gewenste bedrijfsgegevens exporteert:

Web

1. Ga naar onze webapp en meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord
  2. Klik op uw Bedrijfsnaam in de rechterbovenhoek
  3. Klik op Account & instellingen
  4. Onder het gedeelte Account klikt u op Gegevens exporteren
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst welke gegevens u wilt exporteren: facturen, offertes, creditnota's, inkooporders, onkosten, artikelen, klanten, tijdsregistratie of afspraken
  6. Klik onder de vervolgkeuzelijst op de knopExporteren
  7. Er verschijnt een banner bovenaan het scherm om te bevestigen dat uw geëxporteerde rapport naar u is gemaild
  8. U ontvangt een e-mail waarmee u uw export kunt downloaden
  9. De export wordt gedownload als een bestand in CSV-indeling. Dit kunt u vervolgens openen om uw gegevens te bekijken

Handige tips

• De geëxporteerde gegevens worden niet specifiek geïntegreerd met Quickbooks, Xero of een ander platform voor uw boekhouding. Bij sommige programma's kunt u uw gegevens wel uploaden als Excel-bestand, mits het bestand op de juiste manier is geformatteerd
  • Exports worden gedownload als een verpakt CSV-bestand dat kan worden uitgepakt en opgeslagen voor het standaardprogramma van uw computer voor spreadsheets. Excel (voor Windows-gebruikers) en Numbers (voor Mac-gebruikers) zijn veelgebruikte voorbeelden van spreadsheetprogramma's
  • Als u een bestaand exemplaar van een factuur wilt downloaden, kunt u een exemplaar afdrukken en kopiëren