Het e-mailadres van uw account wijzigen

Soms wilt u het e-mailadres wijzigen dat u gebruikt om e-mails van Invoice2go te ontvangen en lezen. Als u dit doet, wijzigt u het e-mailadres dat wordt gebruikt voor al uw accounts. Dit kan gevolgen hebben voor de berichten die u ontvangt over uw account, abonnement, marketing en betalingen.

Een nieuw e-mailadres heeft impact op hoe u zich aanmeldt bij al uw accounts.

Als naast het e-mailadres Accounteigenaar staat te lezen, ontvangt u berichten over uw account, abonnement, marketing en betalingen straks op een ander e-mailadres.

Hebt u betalingen ingeschakeld op een van uw accounts, dan heeft het wijzigen van uw e-mailadres voor Invoice2go geen gevolgen voor de toegang tot uw Stripe-account. Het e-mailadres waarop u meldingen over betalingen ontvangt, moet afzonderlijk worden gewijzigd door contact op te nemen met support.

U ontvangt twee e-mails als u uw e-mailadres wijzigt:

• Een e-mail met een melding op het oorspronkelijke adres dat wordt gewijzigd.
  • Een e-mail op het nieuwe e-mailadres ter validatie. U moet klikken op de verificatielink in het validatiebericht om de wijziging uit te voeren.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op E-mailadres voor aanmelden wijzigen
  3. Voer het nieuwe e-mailadres voor aanmelden in
  4. Tik op Opslaan.
  5. Tik op Wijziging bevestigen
  6. U moet op de validatielink in de e-mail klikken die is verzonden naar het nieuwe adres om de wijziging uit te voeren. Het nieuwe e-mailadres wordt weergegeven in de app als de link in het validatiebericht is gevalideerd.

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaamin de rechterbovenhoek
  2. Klik op Bewerken naast uw e-mail
  3. Voer het nieuwe e-mailadres voor aanmelden in
  4. Klik op Doorgaan
  5. U moet op de validatielink in de e-mail klikken die is verzonden naar het nieuwe adres om de wijziging uit te voeren. Het nieuwe e-mailadres wordt weergegeven in de app als de link in het validatiebericht is gevalideerd.