Teamleden toevoegen en machtigingen instellen

Met de functie Teamleden kunnen de eigenaar van het account en gebruikers met toegang tot alles andere gebruikers toevoegen en hun machtigingen instellen.

Nadat u teamleden hebt toegevoegd aan uw account, kunt u hun toegangsniveau instellen op Toegang tot alles of Beperkte toegang.

• Gebruikers met toegang tot alles kunnen documenten maken en bewerken. Ook kunnen ze alle documenten, rapporten en instellingen zien en wijzigen
  • Gebruikers met beperkte toegang kunnen documenten maken, maar hebben geen toegang tot rapporten. Ook kunnen ze geen instellingen bekijken of beheren, noch bedrijfsgegevens exporteren

De accounteigenaar is de gebruiker die het Invoice2go-account heeft ingesteld. In Instellingen > Accountgegevens en in Instellingen > Teamleden wordt aangegeven wie de accounteigenaar is. Als u het eigendom van het account wilt overdragen op een andere gebruiker, dient u hier een verzoek in bij ons supportteam.

Web

1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Teamleden
  3. Klik op Teamlid toevoegen
  4. Voer het e-mailadres van uw teamlid in
  5. Kies onder de vervolgkeuzelijst Toegang de machtiging van uw teamlid: Toegang tot alles of Beperkte toegang
  6. Klik op Toevoegen

Teamleden is een premium functie van Invoice2go die onderdeel is van Advanced- en Unlimited-abonnementen. Als u een Lite- of een Standard-abonnement hebt en teamleden wilt toevoegen en hun machtigingen wilt instellen, voert u nu een upgrade uit om de functie Teamleden te gebruiken.