Een nieuw bedrijf toevoegen

Als u meerdere bedrijven hebt en u uw transacties per factuur wilt scheiden, kunt u een nieuw bedrijf in de mobiele app toevoegen en gemakkelijk tussen de twee schakelen.

Voor elk nieuw bedrijf dat u toevoegt, hebt u een afzonderlijk account, abonnement en e-mailadres voor aanmelding nodig.

Als u een ander account aanmaakt, kunt u geen gebruik maken van een e-mailadres dat al aan een Invoice2go-account is gekoppeld. U moet in dat geval een nieuw e-mailadres gebruiken. Zodra u een nieuw account hebt toegevoegd, kunt u tussen bedrijven schakelen.

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. Tik op Van account wisselen of account toevoegen
  3. Tik op Betaling toevoegen
  4. Tik op Een nieuw account aanmakenom een nieuw bedrijf aan te maken. Of tik op Aanmelden bij een bestaand account

Web

In de webapp is het niet mogelijk meerdere accounts toe te voegen en er tussen te schakelen. U moet dan handmatig afmelden en aanmelden op uw andere account met de bijbehorende aanmeldgegevens als u wilt overschakelen.