Account- en abonnementsgegevens bekijken

In de instellingen kunt u alle gegevens van uw account, e-mailadres, abonnement, vervaldatum en accountquota's bekijken.

• Account-ID: Uw Account-ID (bijv. 12345678) wordt gebruikt om uw account te identificeren. Dit nummer is hetzelfde voor alle teamleden met toegang tot uw account. Als u contact opneemt met support, kunnen de medewerkers met dit nummer uw account vinden.
  • E-mailadres: U hebt uw e-mailadres opgegeven toen u zich voor het eerst voor een account hebt geregistreerd. U meldt zich hiermee aan bij uw account. U kunt in de instellingen uw e-mailadres wijzigen. Op dit adres ontvangt u e-mails van Invoice2go.
  • Abonnement: Hiermee ziet u wat uw huidige abonnement is (bijv. Pro) en wanneer uw account vervalt (bijv. 1-1-2020).
  • Accountquota's: Hiermee ziet u hoeveel quota's u nog hebt voor uw account (bijv.licenties 57/100). Als u een Enterprise- of Unlimited-abonnement hebt, kunt u onder Teamleden nieuwe gebruikers aan uw account toevoegen.

iPhone en iPad

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik op Accountgegevens om de Account-ID en het e-mailadres van uw account te zien
  3. Binnen Accountgegevens tikt u dan op E-mail om uw e-mailadres te veranderen
  4. Tik op Abonnementsgegevens om het huidige type te zien samen met de vervaldatum en de accountquota's

Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik op Accountgegevens om de Account-ID en het e-mailadres van uw account te zien
  3. Binnen Accountgegevens tikt u dan op E-mail om uw e-mailadres te veranderen
  4. Tik op Abonnementsgegevens om het huidige type te zien samen met de vervaldatum en de accountquota's

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Klik op Accountgegevens om de Account-ID en het e-mailadres van uw account te zien
  3. Binnen Accountgegevens klikt u dan op E-mail om uw e-mailadres te veranderen
  4. Klik op Abonnementsgegevens om het huidige type te zien samen met de vervaldatum en de accountquota's