Account- en abonnementsgegevens bekijken

In de instellingen kunt u alle gegevens van uw account, e-mailadres, abonnement, vervaldatum en accountquota's bekijken.

• Account-ID: Uw Account-ID (bijv. 12345678) wordt gebruikt om uw account te identificeren. Dit nummer is hetzelfde voor alle teamleden met toegang tot uw account. Als u contact opneemt met support, kunnen de medewerkers met dit nummer uw account vinden.
  • E-mailadres: U hebt uw e-mailadres opgegeven toen u zich voor het eerst voor een account hebt geregistreerd. U meldt zich hiermee aan bij uw account. U kunt in de instellingen uw e-mailadres wijzigen. Op dit adres ontvangt u e-mails van Invoice2go.
  • Abonnement: Toont u wat uw huidige abonnement is (bijv. Standaard) en wanneer uw account vervalt (bijv. 1-1-2019).
  • Accountquota's: Hiermee ziet u hoeveel quota's u nog hebt voor uw account (bijv.licenties 57/100). Als u een Advanced- of Unlimited-abonnement hebt, kunt u onder Teamleden nieuwe gebruikers aan uw account toevoegen  (alleen web).

iPhone en iPad

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik op Accountgegevens om de Account-ID en het e-mailadres van uw account te zien
  3. Binnen Accountgegevens tikt u dan op E-mail om uw e-mailadres te veranderen
  4. Tik op Abonnementbeheer om het huidige type abonnement, de vervaldatum en de accountquota's te zien

Android

1. Tik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Tik op Accountgegevens om de Account-ID en het e-mailadres van uw account te zien
  3. Binnen Accountgegevens tikt u dan op E-mail om uw e-mailadres te veranderen
  4. Tik op Abonnementbeheer om het huidige type abonnement, de vervaldatum en de accountquota's te zien

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Instellingen
  2. Klik op Accountgegevens om uw Account ID en het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld te zien. U kunt ook de weergavetaal van de webapp wijzigen vanaf de vervolgkeuzelijst op deze pagina naast Taal
  3. Binnen Accountgegevens klikt u dan op E-mail wijzigen om uw e-mailadres te wijzigen
  4. Klik op Abonnementbeheer om het huidige type abonnement, de vervaldatum en de accountquota's te zien