Account- en abonnementsgegevens bekijken

In de instellingen kunt u alle gegevens van uw account, e-mailadres, abonnement, vervaldatum en accountquota's bekijken.

• Account-ID: Uw Account-ID (bijv. 12345678) wordt gebruikt om uw account te identificeren. Dit nummer is hetzelfde voor alle teamleden met toegang tot uw account. Als u contact opneemt met support, kunnen de medewerkers met dit nummer uw account vinden.
  • E-mailadres: U hebt uw e-mailadres opgegeven toen u zich voor het eerst voor een account hebt geregistreerd. U meldt zich hiermee aan bij uw account. U kunt in de instellingen uw e-mailadres wijzigen. Op dit adres ontvangt u e-mails van Invoice2go.
  • Abonnement: Toont u wat uw huidige abonnement is (bijv. Standaard) en wanneer uw account vervalt (bijv. 1-1-2019).
  • Accountquota's: Hiermee ziet u hoeveel quota's u nog hebt voor uw account (bijv.licenties 57/100). Als u een Advanced- of Unlimited-abonnement hebt, kunt u onder Teamleden nieuwe gebruikers aan uw account toevoegen  (alleen web).

iOS en Android

1. Tik op het Profielpictogram in de rechterbovenhoek van het beginscherm
  2. U kunt het E-mailadres dat met uw account is gekoppeld, aan de bovenkant bekijken
  3. U kunt uw Account-ID bekijken onder het gedeelte Account
  4. Tik op Abonnementbeheer om het huidige type abonnement, de vervaldatum en de accountquota's te zien

Web

1. Klik in de rechterbovenhoek op Bedrijfsnaam om het gekoppelde E-mailadres en deAccount-IDte bekijken
  2. Klik op Bewerken om uw E-mailadres te wijzigen
  3. Klik op Account & instellingen
  4. Klik op Abonnementbeheer om het huidige type abonnement, de vervaldatum en de accountquota's te zien