Een ontvangstbewijs naar een klant verzenden

Als onderdeel van uw Invoice2go-abonnement kunt u een ontvangstbewijs naar uw klant sturen als deze een factuur heeft betaald.

Een ontvangstbewijs rechtstreeks vanuit uw factuur verzenden

De optie om een ontvangstbewijs te verzenden is op elke factuur te zien die u als betaald hebt gemarkeerd. Als u een factuur opent en een betaling voor de eerste keer vastlegt, wordt optie weergegeven om uw klant een ontvangstbewijs te sturen. U kunt ook voor elke afzonderlijke transactie een ontvangstbewijs verzenden, of voor de volledig betaalde factuur. In het laatste geval wordt de volledige transactiegeschiedenis voor die factuur toegevoegd.

Een ontvangstbewijs rechtstreeks vanuit uw lijst met facturen verzenden

Als u naar uw lijst met onbetaalde facturen gaat en een factuur als betaald markeert, ziet u de optie om een voorbeeld te bekijken en een ontvangstbewijs te verzenden.

Schakel de ontvangstbewijzen in Instellingen in

U kunt de optie ook in de instellingen van uw app activeren. U doet dit als volgt:

iOS en Android

1. Tik op Profielpictogram in de rechterbovenhoek
  2. Tik op Klantcommunicatie
  3. Onder de sectie Betalingsopties publiceren, schakelt u Ontvangstbewijs in
  4. Tik in de linkerbovenhoek op de groene pijl terug om uw wijzigingen op te slaan

Web

1. Klik op uw Bedrijfsnaamin de rechterbovenhoek
  2. Klik op Account & instellingen
  3. Ga naar Klantcommunicatie
  4. Onder de sectie Betalingsopties publiceren, schakelt u Ontvangstbewijs in
  5. Klik op Opslaan in de rechterbovenhoek