Een factuur als gedeeltelijk betaald markeren

Dankzij Invoice2go kunt u uw betalingen bijhouden en weet u precies wie wel en niet heeft betaald.

Als uw klant uw factuur gedeeltelijk heeft betaald met de functie van Invoice2go voor kaartbetalingen of via PayPal, dan wordt de betaling automatisch vastgelegd.

U kunt transacties altijd handmatig vastleggen als uw klanten op een andere manier betalen (zoals contant of met een cheque). Als u een gedeeltelijke betaling vastlegt voor uw factuur, past de factuur deze betaling toe en wordt het openstaande saldo automatisch berekend.

iPhone, iPad en Android

1. Tik op het pictogram linksboven om het navigatiemenu aan de zijkant te openen
  2. Tik op Facturen
  3. Selecteer de factuur die u gedeeltelijk wilt betalen
  4. Tik in de blauwe actiebalk op Betaling
    • Screen_Shot_2018-03-22_at_11.01.33_AM.png
  5. Tik op Transactie registreren
  6. Voer het betaalde bedrag in
  7. Voer de betalingsmethode in (bijv. contant, cheque, creditcard)
  8. Voer aantekeningen over de betaling in
  9. Tik op Betaling toevoegen

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Selecteer de factuur die u gedeeltelijk wilt betalen
  3. Klik op het tabblad Voorbeeld of Verzenden aan de bovenkant
  4. Klik aan de rechterkant van het scherm op Betaling toevoegen
  5. Voer het betaalde bedrag in
  6. Voer een betalingsmethode in (bijv. contant, cheque, creditcard)
  7. Voer aantekeningen over de betaling in
  8. Klik op Betaling toevoegen