Een factuur als gedeeltelijk betaald markeren

Dankzij Invoice2go kunt u uw betalingen bijhouden en weet u precies wie wel en niet heeft betaald.

Als uw klant uw factuur gedeeltelijk heeft betaald met de functie van Invoice2go voor kaartbetalingen of via PayPal, dan wordt de betaling automatisch vastgelegd.

U kunt transacties altijd handmatig vastleggen als uw klanten op een andere manier betalen (zoals contant of met een cheque). Als u een gedeeltelijke betaling vastlegt voor uw factuur, past de factuur deze betaling toe en wordt het openstaande saldo automatisch berekend.

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Selecteer de factuur waaraan u een gedeeltelijke betaling wilt toevoegen
  3. Tik op Betaling vastleggen
  4. Voer het betaalde bedrag in
  5. Voer de betalingsmethode in (bijv. contant, cheque, creditcard)
  6. Voer aantekeningen over de betaling in
  7. Tik op  Opslaan

Web

1. Klik op Facturen
  2. Selecteer de factuur die u gedeeltelijk wilt betalen
  3. Klik op het tabblad Voorbeeld of Verzenden aan de bovenkant
  4. Klik aan de rechterkant van het scherm op Betaling toevoegen
  5. Voer het betaalde bedrag in
  6. Voer een betalingsmethode in (bijv. contant, cheque, creditcard)
  7. Voer aantekeningen over de betaling in
  8. Klik op Betaling toevoegen