Artikelen toevoegen aan een factuur

Voeg artikelen toe aan uw factuur om het werk vast te leggen dat u voor uw klanten hebt uitgevoerd.

Als u een factuur maakt, kunt u een nieuw artikel maken en toevoegen, of u kunt een bestaand artikel toevoegen dat al is toegevoegd aan uw lijst met artikelen. Er zijn bij onze abonnementen geen limieten voor het aantal artikelen dat u wilt.

Op al uw apparaten hebt u toegang tot een lijst met artikelen waarin informatie wordt opgeslagen over artikelen die u vaak factureert. U kunt deze informatie gemakkelijk toepassen op facturen en aanpassen.

Wilt u een nieuw artikel factureren? Geen probleem. Op een mobiel apparaat en een computer kunt u snel en eenvoudig info toevoegen over een nieuw product, gewoon rechtstreeks op uw factuur.

iPhone en iPad

1. Open (of maak) de factuur waaraan u een artikel wilt toevoegen
  2. Tik op Artikel toevoegen
  3. Voer eerst de naam of beschrijving van het artikel in. Zo kunt u zoeken naar bestaande artikelen, die onder uw tekst worden weergegeven.
    • Als u een bestaand artikel wilt kiezen, tikt u op Zoeken . U kunt dan zoeken in uw bestaande artikelen, onkosten en tijdsinvoer
  4. Als u een nieuw artikel maakt, voert u de beschrijving van het artikel in. Mogelijk wordt ook de productcode weergegeven, als deze optie in de instellingen is ingeschakeld
    • Wilt u productcodes inschakelen? Ga dan naar Instellingen > Factuur aanpassen > Opties > Tabel > schakel de productcode IN
  5. Voer het tarief, de hoeveelheid, de eenheid en de belasting in (indien van toepassing)
  6. Tik op Opslaan

Android

1. Open (of maak) de factuur waaraan u een artikel wilt toevoegen
  2. Tik op Artikel toevoegen
  3. Voer eerst de naam of beschrijving van het artikel in. Zo kunt u zoeken naar bestaande artikelen, die onder uw tekst worden weergegeven.
    • Als u een bestaand artikel wilt kiezen, tikt u op Zoeken . U kunt dan zoeken in uw bestaande artikelen, onkosten en tijdsinvoer
  4. Als u een nieuw artikel maakt, voert u de beschrijving van het artikel in. Mogelijk wordt ook de productcode weergegeven, als deze optie in de instellingen is ingeschakeld
    • Wilt u productcodes inschakelen? Ga dan naar Instellingen > Factuur aanpassen > Opties > Tabel > schakel de productcode IN
  5. Voer het tarief, de hoeveelheid, de eenheid en de belasting in (indien van toepassing)
  6. Tik op Opslaan

Web

1. Open (of maak) de factuur waaraan u een artikel wilt toevoegen
  2. Tik in het tabblad Maken op Artikelen toevoegen
    • Als u een nieuw artikel wilt maken, begint u de naam of beschrijving van het artikel te typen
    • Als u bestaande artikelen wilt toevoegen, voert u eerst de naam of beschrijving van het artikel in en selecteert dan de artikelen die u wilt toevoegen
  3. * Nieuwe artikelen die u toevoegt worden automatisch opgeslagen in uw lijst met artikelen voor later gebruik, tenzij u de optie Opslaan in lijst met artikelen hebt uitgeschakeld.
  4. Geef de productcode op, indien van toepassing
    • Wilt u productcodes inschakelen? Ga dan naar Instellingen > Factuur aanpassen > Opties > Tabel > schakel de productcode IN
  5. Voer het tarief, de hoeveelheid, de eenheid en de belasting in (indien van toepassing)
  6. Klik op Opslaan