Termijnfacturen plannen

Tijd is geld. En het kan extra tijd kosten om dezelfde gegevens opnieuw in te voeren voor een terugkerend project. Met onze functie voor termijnfacturen kunt u uw processen stroomlijnen door een periodiek schema in te stellen voor facturen bij terugkerende projecten voor klanten.

mceclip1.png mceclip0.png

Dit is een premium functie die onderdeel is van Unlimited-abonnementen. Als u een termijnfactuur instelt, wordt automatisch een nieuw document gemaakt nadat de door u opgegeven termijn is verstreken: elke week, elke twee weken of elke maand. Zodra u een termijnfactuur hebt gemaakt, ontvangt u een melding in de app. Hierin staat dat u de factuur kunt verzenden naar uw klant. De factuur wordt niet automatisch verzonden; u moet deze eerst controleren.

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een termijnfactuur wilt maken
  3. Tik op Termijnfactuur
  4. Selecteer hoe vaak u de termijnfactuur wilt verzenden: Elke week, Elke twee weken, Elke maand of Uit

Web

1. Klik in het navigatiemenu op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een termijnfactuur wilt maken
  3. Onder de sectie Termijnfactuur aan de rechterkant van het scherm klikt u op de vervolgkeuzelijst
  4. Selecteer hoe vaak u de termijnfactuur wilt verzenden: Elke week, Elke twee weken, Elke maand of Uit
  5. Klik op Opslaan en sluiten