Een voorbeeld van een factuur bekijken

Bekijk een voorbeeld van uw voltooide factuur voordat u die naar uw klant stuurt, zodat u zeker weet dat alle informatie klopt.

Het voorbeeld van uw factuur is het PDF-exemplaar dat als e-mailbijlage naar uw klant wordt verzonden.

Hieronder staat stap voor stap hoe u een voorbeeld bekijkt van uw factuur. De onderstaande stappen zijn hetzelfde voor alle soorten documenten (offertes, inkooporders en creditnota's).

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een voorbeeld wilt bekijken
  3. Tik op de afbeelding van de factuur om een voorbeeld van de factuur op het volledige scherm te zien. In de modus met het volledige scherm kunt u knijpen en inzoomen om de factuur beter te bekijken.
  4. Tik op Sluiten in de linkerbovenhoek om terug te gaan naar het scherm Voorbeeld & beheren
  5. Zodra u het voorbeeld van uw factuur hebt bekeken, kunt u de factuur bewerken, opslaan of naar uw klanten verzenden

Web

1. Klik in het navigatiemenu op Facturen
  2. Selecteer de factuur waarvan u een voorbeeld wilt bekijken
  3. Klik op het tabblad Voorbeeld aan de bovenkant om uw factuur te bekijken
  4. Klik om Weergeven als PDF in te schakelen, zodat u de factuur als PDF kunt bekijken
  5. Zodra u een voorbeeld van uw factuur hebt bekeken, kunt u deze verzenden naar uw klant of klikken op Opslaan en sluiten in de rechterbovenhoek