Een factuur afdrukken

U kunt een papieren versie van uw documenten afdrukken als u ze nodig hebt voor uw administratie of als u ze per post naar klanten wilt sturen. Hiervoor kunt u uw mobiele apparaat of de webapp gebruiken.

De stappen hieronder beschrijven hoe u een factuur afdrukt. De stappen lijken op elkaar voor alle soorten documenten.

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Open de factuur die u wilt afdrukken of maak een nieuwe aan
    • Als dit een nieuwe factuur is, tik dan op de groene knop Volgende om naar het scherm Voorbeeld & beheren te gaan nadat u de factuurdetails hebt toegevoegd
  3. Blader terug naar het gedeelte Meer en tik op Afdrukken
  4. Tik op Printer selecteren en kies de te gebruiken printer
  5. Tik op Afdrukken in de rechterbovenhoek

Web

1. Klik op Facturen
  2. Selecteer de factuur die u wilt afdrukken
  3. Klik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek
  4. Klik op Afdrukken
  5. Selecteer de printer die u wilt gebruiken en stel de afdrukvoorkeuren in
  6. Klik op Afdrukken

Handige tips

• De factuur wordt gegenereerd als een PDF-bestand dat u kunt bekijken, verzenden en afdrukken
  • Uw klant ontvangt de factuur als een PDF-bijlage
  • Uw klant heeft een PDF-viewer nodig, zoals Adobe Reader, om een voorbeeld te bekijken van de factuur
  • De standaardgrootte voor het afdrukken is het briefformaat
  • U hebt een internetverbinding nodig om een factuur te verzenden, af te drukken of om een voorbeeld ervan te bekijken