Onkosten toevoegen aan een factuur

Door onkosten toe te voegen aan uw facturen kunt u de kosten in kaart brengen van een project of order van een klant.

Voor uw belastingopgave is het cruciaal dat u uw onkosten bijhoudt. Zo weet u precies hoe zwaar de kosten uit uw winst- en verliesrekening wegen op uw bedrijfsvoering.

iOS enAndroid

1. Maak een factuur aan  of open een bestaande factuur
  2. Tik op Artikelen toevoegen
  3. Tik op de onkosten die u wilt toevoegen OF
  4. Tik op Kies meerdere aan de onderkant en tik op het tabblad Onkosten
  5. Tik op de onkosten die u wilt toevoegen
  6. Tik op Toevoegen om de onkosten toe te passen op de factuur

Web

1. Maak een factuur aan  of open een bestaande factuur
  2. Klik onder Artikelen op Onkosten
  3. Zoek naar onkosten of vink het vakje aan naast de uitgave die u aan uw factuur wilt toevoegen
  4. Klik op Onkosten toevoegen om de onkosten toe te passen op de factuur