Artikelen op een factuur herordenen

Een cruciale eigenschap van uw facturen is hoe ze worden ingedeeld. Bij Invoice2go is het organiseren van artikelen een moeiteloze en snelle taak.

Mobiele gebruikers kunnen artikelen naar de gewenste plek slepen op een factuur. In de webapp is een soortgelijke functie voor slepen-en-neerzetten ook beschikbaar.

iOS en Android

1. Open de factuur waarvoor u de artikelen wilt herordenen
  2. De factuur moet twee of meer artikelen bevatten
  3. Tik op Opnieuw ordenen =
  4. Houd uw vinger op de drie horizontale lijnen rechts van het artikel
  5. Sleep het artikel omhoog of omlaag naar de gewenste plek
  6. Tik op Opslaan

Web

1. Open de factuur
  2. Open het tabblad Bewerken
  3. De factuur moet twee of meer artikelen bevatten
  4. Klik op elk artikel en sleep het naar een andere plek
  5. Zet het artikel neer op de gewenste plek
  6. Klik op Opslaan en sluiten