Standaardopmerkingen aan een document toevoegen

U kunt uw eigen standaardopmerkingen opstellen en toevoegen aan facturen en andere documenten die u naar klanten stuurt.

De sectie voor standaardopmerkingen is een handige plek om aanvullende informatie toe te voegen die u met uw klanten wilt delen.

Nadat u ze hebt ingesteld, worden deze standaardopmerkingen toegevoegd aan alle nieuwe documenten die u verzendt. De standaardopmerkingen zijn geen onderdeel van eerdere documenten.

U kunt afzonderlijke standaardopmerkingen instellen voor facturen, offertes, inkooporders en creditnota's.

iOS en Android

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Factuur aanpassen
  3. Tik op Opties
  4. Tik op Voettekst
  5. Tik op Opmerkingen
  6. Voer de tekst in die u standaard wilt weergeven als opmerking op de factuur
  7. Tik op Opslaan

Web

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Opties
  3. Klik op Voettekst
  4. Vink het selectievakje onder het tabblad Opmerkingen aan en klik in het vak Algemene opmerking om uw tekst in te voeren
  5. Klik op Ontwerp opslaan
  6. U ziet nu de standaardopmerkingen in de nieuwe facturen aan de linkeronderkant, onder het openstaande saldo.