Foto's toevoegen aan een factuur, offerte of onkosten

Met Invoice2go kunt u foto's en afbeeldingen toevoegen aan uw facturen, zodat u klanten kunt laten zien waaraan u hebt gewerkt.

Als u foto's of afbeeldingen aan uw facturen toevoegt en deze dan naar uw klanten opstuurt, gebruikt uw account de opslagruimte van uw account om deze te verzenden en bewaren.

Hoe hoger de kwaliteit van de afbeelding die u toevoegt, hoe meer opslagruimte deze in beslag neemt. Stel u voegt 5 foto's toe van 5 MB aan een factuur, dan gebruikt u 25 MB aan opslagruimte in uw account.

Onze huidige abonnementen hebben onbeperkte opslag. Als u voor september 2018 hebt verlengd, dan moet u wachten tot de volgende verlenging of uw abonnement upgraden om de nieuwe opslagruimte te zien.

iPhone en iPad

1. Open de factuur.
  2. Tik op Bewerken
  3. Tik op Foto's toevoegen
  4. Tik op OK wanneer u het bericht 'Invoice2go wil toegang tot uw foto's' ziet
  5. Tik op Een foto maken of selecteer een foto
  6. Tik op Toevoegen in de rechterbovenhoek om de foto naar de factuur te uploaden
  7. U kunt op Bijlage # tikken om de titel en beschrijving te bewerken.
  8. Tik op Opslaan.

Opmerking: Als u een toegevoegde foto wilt verwijderen, opent u de factuur en veegt u naar links op de foto. Tik op de knop Verwijderen van de afbeelding die u wilt wissen. Tik dan op Opslaan om te bevestigen.

Android

1. Open de factuur.
  2. Tik op Foto's toevoegen.
  3. Tik op Een foto maken of tik op Kiezen uit album om een foto te selecteren.
  4. Tik op Toevoegen in de rechterbovenhoek om de foto naar de factuur te uploaden
  5. U kunt op Bijlage # tikken om de titel en beschrijving te bewerken.
  6. Tik op Opslaan.
  7. Tik opnieuw op Opslaan.

Opmerking: Als u een toegevoegde foto wilt verwijderen, opent u de factuur en tikt u op de miniatuur van de afbeelding. Houd uw vinger op de afbeelding die u wilt verwijderen. Selecteer OK om te bevestigen.

Web

1. Open de factuur
  2. Klik op Foto's toevoegen
  3. Selecteer de foto die u wilt uploaden
  4. Na het uploaden klikt u op Een beschrijving toevoegen om de titel en beschrijving te bewerken
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik dan op Opslaan en sluiten

Opmerking: Als u een toegevoegde foto wilt verwijderen, opent u de factuur, plaatst u de muisaanwijzer op de titel en beschrijving, en klikt u op de knop Verwijderen. Klik dan op Opslaan en sluiten in de rechterbovenhoek