Artikelen verwijderen uit een factuur

Met maar een paar klikken kunt u artikelen verwijderen uit Invoice2go. Wijzig of verwijder snel en eenvoudig artikelen rechtstreeks uit de factuur of offerte op elk apparaat, ongeacht waarvandaan u factureert.

iPhone, iPad en Android

1. Tik op het menupictogram in de linkerbovenkant van het scherm
  2. Tik op Facturen of Offertes
  3. Selecteer de factuur of offerte waaruit u een artikel wilt verwijderen
  4. Veeg naar links op het artikel dat u wilt verwijderen en tik dan op Verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen

Web

1. Tik op het menupictogram in de linkerbovenkant van het scherm
  2. Klik op Facturen of Offertes
  3. Selecteer de factuur of offerte waaruit u een artikel wilt verwijderen
  4. Plaats de muisaanwijzer op het artikel dat u wilt verwijderen
  5. Klik op Verwijderen, dat rood is gemarkeerd