Artikelen verwijderen uit een factuur

Met maar een paar klikken kunt u artikelen verwijderen uit Invoice2go. Wijzig of verwijder artikelen rechtstreeks uit de factuur op elk apparaat, ongeacht waarvandaan u factureert.

image__1_.png image__2_.png

iOS en Android

1. Tik op Facturen
  2. Tik op de factuur waaruit u een artikel wilt verwijderen
  3. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek
  4. Veeg helemaal naar links op het artikel dat u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen
  5. Tik ter bevestiging nogmaals op Verwijderen.

Web

1. Klik in het navigatiemenu aan de zijkant op Facturen
  2. Klik op de factuur waaruit u een artikel wilt verwijderen
  3. Klik op Bewerken
  4. Klik op het artikel dat u wilt verwijderen
  5. Klik op Verwijderen.

Let op: Dezelfde stappen kunnen zowel op internet als mobiel worden gevolgd voor het verwijderen van items uit andere documenttypen, zoals offertes, inkooporders en creditnota's.