Artikelen verwijderen uit een factuur

Met maar een paar klikken kunt u artikelen verwijderen uit Invoice2go. Wijzig of verwijder snel en eenvoudig artikelen rechtstreeks uit de factuur of offerte op elk apparaat, ongeacht waarvandaan u factureert.

iPhone, iPad en Android

1. Tik op het menupictogram in de linkerbovenkant van het scherm
  2. Tik op Facturen of Offertes
  3. Selecteer de factuur of offerte waaruit u een artikel wilt verwijderen
  4. Veeg naar links op het artikel dat u wilt verwijderen en tik dan op Verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen

.

Web

1. Tik op het menupictogram in de linkerbovenkant van het scherm
  2. Klik op Facturen ofOffertes
  3. Selecteer de factuur of offerte waaruit u een artikel wilt verwijderen
  4. Plaats de muisaanwijzer op het artikel dat u wilt verwijderen
  5. Klik op Verwijderen, dat rood is gemarkeerd